söndag 15 mars 2009

Underbar helg...


Tog fram Mormors gamla våg som fick bli ett fruktfat. (Tror att det är mormors). Längtar tills vi kan renovera om köket. Vi står stilla med renoveringarna just nu men hoppas att vi kan återkomma med bilder från ett fantastiskt kök, badrum, tvättstuga..... Ja, drömma får man ju än eller?... Man får göra lite små justeringar istället. Göra bästa av det man har...


Ja... det är inte vår riktigt än hos oss. Vi ser inga tussilago eller några andra vårblommor än... men jag hoppas att det inte är långt borta även om jag älskar snö.

Var ute i går och tog en långpromenad på 90 minuter och det var strålande väder. Vi hade minst 5° och det droppade rejält från taket. E somnade i vagnen och jag och min väninna Annika var hann bli riktigt svettiga innan vi var hemma igen.

Idag har vi varit i Haga Kyrkan på en underbar gudstjänst med dans, lovsång, bra predikan... ja allt... Sen åkte vi till Birsta City och Ikea. Det blev lite inköpt en vit låda till E:s rum, Tavelram, tavellister och 2 kr handdukar till att sy tvättlappar av. Tur man har en overlockmaskin. Sen blev det så klart Ikeas köttbullar... och en kaffe latte på kaffe...

Idag hade vi dis, -3° men underbart vackert.

3 kommentarer:

  1. Så bra att använda vågen som fruktfat, det verkar som ni haft en underbar dag, kram Eva.

    SvaraRadera
  2. Självklart, det är bara att ni hör av er när ni är "hemma" nästa gång! Visst är det härligt när det börjar töa! Ni verkar ha lite mer snö än oss som ska smälta bort bara... men snart så!
    Kramar till dig och din familj!
    Linda

    SvaraRadera
  3. Så skönt med långpromenad! Å känna våren är på väg! Kram

    SvaraRadera