onsdag 7 oktober 2009

Höstmys...


Hej alla goa vänner i höstmörkret!

Visst är det härligt med kall och klar luft och alla underbara höstfärger... Jag och och min son är rätt lika... När vi kommer hem på kvällen efter en dag på förskolan och jobbet så äter vi mat. Det som är viktigaste är att vi ska mysa med tända ljus och en brasa... Han springer omkring och släcker lamporna så det ska bli riktigt rogivande och mysigt. Jag har världens goaste son (antar att ni har det också).

Hoppas att ni alla har det riktigt mysigt nu i höstmörkret, tänd lite ljus och ta fram mysfilten, en kopp te och mys riktig ordentligt.

Goa kramar

5 kommentarer:

  1. Hej och tack för raderna hos mig! Jag bara instämmer - det är underbart väder nu en tid. Soligt och iskallt...ja, i alla fall relativt hur vi ganska nyss hade det :)

    Jag vet inte om jag skall tolka dina rader som att du verkligen vill beställa en mössa? Jag tror att jag har vitt hemma. Kanske till en vuxen. Om du är intresserad får du gärna skriva en rad till lillaskatan@live.se så kan vi surra om detaljerna där :)

    Ha det bra!

    ANna

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad fint det är med höstens färger! Gillar pumpor! Tyvärr har jag inte möjlighet att tända nån brasa, får nöja mig med ljus!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Hej gumman! Tack för din kommentar.
    Det var ett tag sen. Mysigt ni har det!!!!
    Kramar Agnetha

    SvaraRadera
  4. Jaa, visst blir det mycket mys just nu. Man hamnar i soffan mest varenda kväll, energin avtar i takt med att kylan kommer.
    Jag har ju ingen son men däremot världens goaste tjejer.
    Sköt om er! Kram Cilla

    SvaraRadera
  5. hej ina
    tack goaste du för din kommentar....så härligt de låter att mysa med sonen, och med såna fina dekorationer så är de ju ännu mysigare =)
    kramar pia

    SvaraRadera