tisdag 28 september 2010

Några bilder från en underbar dag...


Hej Goa vänner!

I lördags hade vi 2 underbara konserter med Cindee Peters och Daniel Stenbeak.

se recensioner från ST
klicka här

Lite förberedelser innan konserten...


Så klart är det viktigt med ljus och ljud...

Lennart vår pianist i Stöde Gospel, rätt svängig.
Kafferast måste man ju ha för att orka med i allt stök...


Våran underbara Kerstin som är en glad och tålmodig körledare som försöker leda oss till att bli bättre körsångare (vilket hon lyckats väldigt bra med). Väldigt go inspiratör.
STORT TACK FÖR DENNA UNDERBARA DAG!


Moras ungdomskör och vuxenkör var också med och sjöng. En härlig underbar kör, vilket ös det var.


Det var övning hela dagen och sen så sjöng vi tillsammans. Först hade vi några låtar ihop sen hade Cindee ett parti själv och vilket gung det var. Vi var bra många fler än dessa i kören, här har många gått ner och satt sig om ni undrar. Så det var knöka fullt på scenen.





Sen så hade dessa härliga grabbar två solosånger en tillsammans med Cindy och en själva och kören var med på ett hörn. De är så duktiga så man undrar var det kommer att sluta... =0)

Det var en underbar dag med go gemenskap och härlig gospel musik. Men man var rätt trött och tom när man kom hem efter en sådan underbar dag. Man har övat och traglat länge och väl och sen har man gett järnet i två bra konserter sen tar det slut. Så nu får man se fram emot nästa konsert. Så i kväll är det övning ingen.... hoppa satt vi får bita i något nytt igen.

Nä nu ska jag ut och jobba snart på förskolan och sen ska jag till Svenska kyrkan och ha ett gäng underbara ungdomar. Vi ska paddla idag och det ska verkligen bli kul ser fram emot att paddla igen. Vi får se hur mycket jag kan lära dem om paddling.

Ha en underbar dag
Goa kramar

2 kommentarer:

  1. Hallå där!
    Åhhh....man kan verkligen se att det var en dag med mycket glädje och gemenskap!
    Man behöver såna där glädjeinjektioner lite nu och då.....:o)
    Öva på nu! ;o)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. vad härligt du har haft det , Cindee Peters är min stora favorit, å vad jag gillar henne ,så jag förstår om det var ös =))
    kram på dig /Jeanette

    SvaraRadera