torsdag 14 november 2013

Mini semester...

Hej Goa vänner!

I helgen gjorde jag en minibsemester till Umeå. Min stora uppgift var att hälsa på min far på farsdag. Det var nog ett år sedan vi träffades så nu var det dags. 

Jag passade även på att träffa bästa vännen och hennes familj och det var fantastiskt roligt det kändes som om man aldrig hade varit ifrån varandra. Det är så roligt att de bor granne med huset som jag bodde i när jag bodde i Holmsund. Lite nostalgi...

Det kändes som om tiden stått stilla även om deras barn har blivit unga vuxna och tonåringar. Så är vi fortfarande unga snygga tjejer som vi var när var tonåringar bara lite klokare ;0) hm...

Jag passade på att kolla in det nya Umeå som har vuxit enormt mycket sedan jag flyttat. Många härliga butikervuxit upp som jag gillar. Men även gamla underbara   Butiker som "Din Bok" den bokhandeln man hängde runt på den tiden man kände och luktade på böckerna och lyssnade på nya kristna cd och (Lp skivor som det var då.)

Eller varför inte tehörnan i (Kungspassagen som inte finns längre) den nya gallerian. Där mina te favoriter som "Munkte" och "kungsblandningen" fanns kvar kunde sätta doften direkt när jag doftade på teet. Njuter av det i kväll. 

Här kommer bilder av en ny favorit butik...












Jag träffade både pappa och mina syskon en stund på förmiddagen och hade en mysig stund innan jag och några vänner drog oss vidare mot övik. 

På söndagens kvällen så passade jag på att gå på konsert på kvällen på väg hem. Med kammarkören från Örnsköldsvik och fick även möjlighet att träffa några av klasskompisarna från svenska kyrkans grundkurs. Det var kul att se dem alla Irina, Jonas, Andreas, kul att höra Eva sjunga i kören och se Rebecca vända notblad. Sen även få möjlighet att resa med Aron och Linnea så det blev mindre tråkigt att köra bil. Även om jag älskar att köra. Det var en fantastisk konsert ett fantastiskt orgelspel och bra klang. Jag var bara för trött men nöjd med hela helgen. Tack Goa vänner att ni gjorde den så fantastisk. 

Nu är jag hemma och familjen är samlad och vardagen är i kapp. 

Ha det så gott där ni är!
Kram Ina