torsdag 10 januari 2013

Julen städas ut rum för rum

Hej Goa vänner!

Här har julen börjat städas bort. Min tid räcker inte till så man får ta lite i taget så blir det nog gjort till slut. Just nu avverkar jag köket och sen matrummet. Jag har lånat en tvättstuga hos en go vän så jag ska passa på att mangla dukar och tvätta stora saker som reserv sofftyget. Ibland drömmer jag om en egen mangel så man kan få ny manglade lakan.

Idag har jag haft förmånen att få sitta och planera vårens verksamheter. Sååå kul och nytt material att studera. Men det känns lite kort om tid ibland. Vi kör igång verksamheterna nästa vecka och då kryllar det av Goa barn.

Nä nu ska jag fortsätta en stund till. Men ni ska få se lite hur det blev i köket med de nya lamporna.

Ha en go fredag
Goa kramar

Ina

fredag 4 januari 2013

Vinter mössor.

Hej Goa vänner!

Idag har jag suttit och sytt en hel hög med mössor med flis foder. De är väldigt varma och Goa. Endast 150kr/st. Inas Design.

Ha en bra helg, Goa kramar

Inas





onsdag 2 januari 2013

Houdini i julklapp.

Hej Goa vänner!

Idag har jag myst hemma med min son i min nya houdinin tröja jag fick av min man i julklapp den är otrolig skön. Jag har önskat mig en väldigt länge.

Sen har jag åkt skärt lapp med min son hela eftermiddagen och har haft väldigt roligt. Nu ska det sys mössor i mängder.

Ha en bra kväll kram

INAS


tisdag 1 januari 2013


Hej Goa vänner!

Nu har julen över och jag måste få visa vilka fina lampor jag fick av min man i julklapp. Jag fick två stycken som jag ska ha i köksfönstret och sen ska jag köpa två lika upp till vardagsrummet så blir det lika utifrån.

Julen har varit helt underbar jag jobbade med julbönen i kyrkan och det var riktigt roligt även om det var lite folk. Sen var vi i storstaden och besökte min syster  och familj. Vi var ett 20 tal barn och vuxna och vi hade det riktigt roligt.

På torsdagen så tog vi bilen och drog vidare till Västerås, men vi hamnade i stan och fick åka in till volvo och lämna in bilen... kupefläkten hade pajat. Men som tur var har vi försäkringar så vi fick oss en hyrbil och vi kunde ta oss vidare till Västerås utan problem.

På fredagen så åkte jag och min man till Stockholm och hade en heldag i shoppingens tecken... Jag köpte mig en tröja.. det var allt. Men vi hittade mycket som skulle vara roligt att ha men med ett badrum på agendan i vår så får man ta det lugnt med shoppingen i år. Men sen hade jag tappat bort min plånbok dagen före julafton... så jag hade inte så mycket att göra. Men vi fikade gott och åt väldigt gott.

På kvällen gick vi på musikalen "Jesus Christ Superstar" på Göta lejon och den var bra men jag saknade något. Musik mässigt var den bra men jag har blandade känslor när det gäller teologiskt... Jag tycket att "Judas" gjorde det bättre sångmässigt än vad "Jesus" gjorde. Men Jesus kom igång på slutet. Slutet... kan man kanske tolka på olika sätt... Det slutade med Jesus på korset och det blev helt mörkt. De kanske ville att den skulle sluta där men samtidigt när de tände upp sen så var korset kvar men tomt... sen kom tacken.

Men den var värt att se och jag skulle göra om det om jag fick. Men det är många musikaler jag skulle vilja se och höra så det blir nog inte den jag prioriterar.

Nyårs löften har jag som vanligt men hoppas att jag ska ta tag i dem och genomföra det jag helst vill göra. Sluta med GODIS och gå ner i vikt. Jag har ju gott med i VIKTVÄKTARNA så nu får jag bita mig i tungan och låta bli godis. Sporta mer hoppas jag på om inte knäet sätter stopp för det igen. Men man kan ju börja med att promenera.

Hoppas att ni alla får ett 
RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2013!

GOA KRAMAR