onsdag 14 mars 2012

Gardin i vardagsrummet...

Hej Goa vänner!

Tiden rinner iväg och jag inser att det börjar bli en tidig vår... Här har det blåst något enormt.. nu är det mest is kvar och lite snö. Men det kom några snöflingor i kväll men det regnar nog bort just nu. Jag hade tänkt att jag skulle tvätta fönster i helgen men jag får nog vänta några veckor till innan jag ger mig på dem. Här har jag snott en bild från textilonet.se Skulle vilja ha den här hiss gardinen Sanna. Men den var slut för tillfället. Sen hade det inte varit helt fel med dessa blommor i mina fönster hemma. Vi får se det kanske kommer några till våren.

Jag har nu gjort min 2:dra klassiker färdigt och jag är måttligt stolt 45 åring som kan tänka sig göra fler klassiker framöver. Men den får vänta några månader. Skidorna åkte undan så fort tjejvasan var avklarad. Men nu står löpningen på tränings listan och vikten ska minskas via träning. Jag hoppas verkligen att det ska ge resultat. Jag hoppas att jag ska kunna träna och springa milen på en timme. Sen så blir det ICA loppet i Sundsvall här i vår... mfl...

Jag fortsätter att sy mössor och det är väldig roligt att sy nu när man har kommit över tröskeln och kommit igång. Vill sy en filt till sonen som är dubbel och passar honom 150x150 med tåg som han ska ha i sin säng eller när han myser framför TV. Han ska få välja eget tyg på fredag.

Ha en härlig vecka och goa kramar