torsdag 23 februari 2012

Några nya mössor...


Hej Goa vänner!

I måndags så kom denna härliga hög med mössor till, det blev 15 st. Fast flest i barnstorlekar men det var kul att sy och här nere kan ni se ungefär hur de ser ut. Röda, blå och svarta finns längre ner i tidigare inlägg. Min son fick ju så klart en favorit och det var den gröna med svarta tåg på.


Brun med stjärnor på, en sådan ska jag själv ha och min man ville ha en sådan så det är bara att sy upp. Jag har två av dessa och de är i storlek 6-12 mån.


Vit mössa har jag en liten 6-12 mån och två vuxen mössor... kvar.

Min man överraskade med att köpa hem dessa tygbitar till mig. Snygga va! Han har bra smak.

Nu i kväll om några minuter så ska jag åka och valla mina skidor hos en valla expert, jag hoppas att han vet vad han gör. =0) i morgon bär det iväg till Mora och tjejvasan på lördag sen hem och ha en familjegudstjänst på söndag. Det blir en hektiskt helg men den blir nog underbar också. Men jag gruvar mig så otroligt, förra gången åkte jag på 4,24,13 och hoppas att jag slår det i år. Men när jag testkörde så fick jag ont i fötterna efter 1,5 mil så jag hoppas att jag klarar mig bättre på lördag. Men jag tävlar bara mot mig själv och hoppas att jag får en bättre tid en den förra. Men med bättre valla expert än min man så går det nog bättre.

Ha en härlig helg där ni är, för det tänker jag ha.
Goa kramar

måndag 13 februari 2012

Några nya mössor...


Hej Goa vänner!


Här kommer några nya mössor som jag har sytt i kväll... Den turkosa mössan med stjärnor är till en go kompis och jag hoppas att den kommer till belåtenhet.

Den här gjorde jag i kväll till min son, en flis fodrad tåg mössa. Flis fodret är rött och den är varm. Jag är rätt stolt över den. Hoppas att min son blir det i morgon när han ser den... Kul och se om han tar på sig den.


Denna mössa gjorde jag till mig själv och den är fodrad med röd flis och den var verkligen skön så jag ser fram emot att prova den ute i morgon. Jag har redan fått sälja 4 st mössor och är rätt stolt att det finns folk som vill ha dem.

I går var hela familjen först på Gudstjänst och sen var vi ute hela eftermiddagen och åkte längdskidor, jag åkte 2 mil och sonen och mannen åkte 5 km och hejade på mig på flera ställen under skidturen.

I fredags kväll var vi inne i Sundsvall och tittade på farsen... "Nu är det klippt" vi tyckte att den var si så där... det var premiär så jag hoppas att de blir bättre. Eller så har jag inte den humorn. Lördagen gick åt till att vara i Hassela och åka slalom och inser att min son kan nu åka i alla backarna och det är otroligt roligt och han är sååå duktig. Så nästa helg så blir det skidskola hela helgen och det ser han verkligen fram emot och vi med.

Ha en riktigt trevlig vecka...
Goa kramar


torsdag 9 februari 2012

Svart mössa med stjärnor...

Hej Goa vänner!

Nu blev det en svart stjärnmössa, en till mig, min son och man. De blev riktigt bra. Min man tycker att jag ska börja sälja... men vi får se.

Ha en riktigt go helg.
Kram

onsdag 8 februari 2012

Röd mössa med stjärnor

Hej Goa vänner!

Nu har jag haft kul och sytt en mössa till mig själv och den är så klart röd... Jag hade på mig den i dag och sålde en i bara farten så nu är det bara att sy en till. I morgon ska jag sy två svarta med vita stjärnor. På fredag ska jag en tur till stan så då blir det mer tyg. Det är sååå kul att sy.

Sen var jag och en kollega och en mamma från öppna förskolan ute och åt i kväll på en spansk restaurang och åt tappas och det var såå trevligt. På fredag blir det teater och middag så mycket resturang besök och stads besök på en vecka. Men i morgon blir det träning och sy som står på agendan förutom jobbet så klart.

Ha en härlig fortsatt vecka. Goa kramar

måndag 6 februari 2012

Sytt en mössa till sonen

Hej goa vänner!

Äntligen har jag hittat hit igen... December och januari har varit hektiska månader i mitt liv. Mycket på jobbet och på kyrkan som ska fixas. Men i dag fick jag tid över och sydde en mössa till sonen, han älskar tåg... så det fick bli en tågmössa. Ska senare sy en röd med vita stjärnor till mig själv och en svart lika dan till min man. Sonen får nog en röd också.

Ikväll kom jag ut på en runda på skidor igen och det var så skönt. Man inser att det inte är så länge kvar till tjejvasan... 19 dagar.. nedräkningen har börjat. Jag känner mig inte vältränad precis. Men det kommer nog att gå bra. Men jag måste försöka gå ner några till kilo så skidorna passar bättre. Har inte kommit ner under sträcket för att vallan ska sitta bra... vägde mycket mindre när jag köpte skidorna. Tänkte slippa köpa nya. Men det är bara att jobba vidare. I morgon blir det skidor igen. Sonen ska träna skidor så då passar jag på att va i spåret jag med.

Ha en bra vecka
Goa kramar