måndag 23 maj 2011

Lantlig inspiration...

Hej goa vänner!

Här har jag hittat lite inspiration av lantlig stil. Hittade ett fantastiskt badrum... hm... skulle vilja ha...

Hoppas att ni har haft det bra. Det har varit mycket lite inlägg här för tillfället. Men det har sina orsaker. I helgen var jag i Borlänge på en Skogs knytte och Skogs mulle kurs genom Friluftsfrämjandet och det var enormt roligt och mycket friluftsliv.

Fågel äggen är inte kläckta än men de är nu sju stycken små söta ägg. Men jag hoppas att det händer något snart. Då kommer det lite nya kort på småfåglarna. Det ser ut att vara rödhake som jag har på besök.

Har en son som är hemma och mår inte så bra men jag hoppas att jag ska kunna gjuta några rabarberblad. Skulle vara kul att pröva. Jag vill göra ett litet som jag kan lägga tvålen i vid handfatet. Jag köpte också en bok om betong "Nytt och kreativt med betong och loppis fynd".

Men i trädgården har det inte hänt så mycket men jag hoppas att jag ska kunna köpa ett päron träd och sätta i år. Skulle inte heller sitta fel med ett nytt äppelträd och ett plommonträd.

Nu ska jag gå och hjälpa min son. Ha en trevlig vecka!

Goa kramar

måndag 9 maj 2011

Så här kan man ju också bo...

Hej goa vänner!

Här ska ni få se våra nya inneboende, mamman ville inte vara med på bild men här har hon några söta ägg. Hon har flyttat in hemma hos oss i vår bod. Här i boet är det verkligen fint gjort hon har tagit snören som vi har haft i boden och en massa löv. Här är hon verkligen pedant och det är sååå snyggt gjort. Det är en liten fågel som jag inte vet vad det är för sort än men det kommer. Men hon har en lite udda inrednings smak tycker jag när det gäller utanför boet... kolla in detta....


Min man hade en låda med spika och skruv och en farlig borr i en papplåda på en hylla precis när man kom in i boden. Han såg denna lövhög och funderade på om sonen hade lagt in en massa löv i hyllan och blev lite brydd. Drog ut lådan för att slänga löven och upptäckte dessa små söta äggen. Tur att han inte bara stoppade in näven i hålet och slängde ut högen.

Nu hoppas vi att hon ska trivas i vår bod och att vi får möjlighet att se de små liven när de väl kommer ut ur skalen. Vi ska försöka att låta bli att gå in där om det inte verkligen behövs. Vill ju inte störa dem i onödan.

Sen har jag börjat springa en hel del så det har tagit en del av min tid här i vår men jag kommer åter med skrivandet så fort det bara går. Det händer ju en hel del ute i trädgården just nu även om jag inte har hunnit kratta gräsmattan klart än.

Ha en underbar vecka och goa kramar