måndag 28 mars 2011

Bara några åk till...

Hej Goa vänner!
Nu är det vår och vi åker slalom än men vi börjar undra när det tar slut. Hoppas att vi ska hinna åka lite till. I helgen så var vi iväg och åkte slalom och det har blivit några gånger i år. Sonen har hunnit lära sig rätt mycket och tycke som oss att det är väldigt roligt. Så är det bra väder i helgen så blir det nog åka av, njuta in i det sista.


Hungrig blir man av att åka slalom och en hel dag i backen. Så då kan man ju faktiskt få lite pommes med salt. Det gick åt som smör i solsken.

Som ni förstår så har jag inte hunnit ägna mig så mycket åt inne i huset. Familjen har fått gå före med nöjen och andra saker. Vi har varit i Sundsvall på melodifestivalen, Shreek på is, träffat vänner och mycket mer. Men det kommer ska ni se, den som väntar på något gått, väntar aldrig för länge.

Ha en trevlig vecka goa kramar

fredag 11 mars 2011

Vintern är inte slut än...

Hej Goa vänner!

Här kommer några härliga och tråkiga bilder.... I natt kom det mer snö igen, med det är rätt trevligt när ny fräsch snö kommer och lägger sig över det gråa dassiga snön. Men visst är det trevligt med takdropp och solsken med värme? Här har det rasat från taket efter att bilden togs men...


Här har det rasat in.... Så tråååkigt ledsen ända in i märgen....

Men vi hoppas att vi ska kunna laga det på något vis.


Nu ska jag ut i solskenet och mysa med sonen, ha det så gott.
Ha en trevlig helg.

tisdag 8 mars 2011

Lite sportlov...

Hej goa vänner!

Här är jag på sportlov med svärmor och sonen en underbar dag hemma i lilla byn. Här satt vi på skoterleden... hm inte bra, precis kom det så klart skotrar... men de var så trevliga och vänliga så de körde snällt förbi.

Ja vi har dragit vinnarna....

Grattis Ulrika Tagesson & Annelie Svärd!

Till halsbandet "Carpe diem"

Ha en trevlig vecka goa kramar