tisdag 28 september 2010

Några bilder från en underbar dag...


Hej Goa vänner!

I lördags hade vi 2 underbara konserter med Cindee Peters och Daniel Stenbeak.

se recensioner från ST
klicka här

Lite förberedelser innan konserten...


Så klart är det viktigt med ljus och ljud...

Lennart vår pianist i Stöde Gospel, rätt svängig.
Kafferast måste man ju ha för att orka med i allt stök...


Våran underbara Kerstin som är en glad och tålmodig körledare som försöker leda oss till att bli bättre körsångare (vilket hon lyckats väldigt bra med). Väldigt go inspiratör.
STORT TACK FÖR DENNA UNDERBARA DAG!


Moras ungdomskör och vuxenkör var också med och sjöng. En härlig underbar kör, vilket ös det var.


Det var övning hela dagen och sen så sjöng vi tillsammans. Först hade vi några låtar ihop sen hade Cindee ett parti själv och vilket gung det var. Vi var bra många fler än dessa i kören, här har många gått ner och satt sig om ni undrar. Så det var knöka fullt på scenen.





Sen så hade dessa härliga grabbar två solosånger en tillsammans med Cindy och en själva och kören var med på ett hörn. De är så duktiga så man undrar var det kommer att sluta... =0)

Det var en underbar dag med go gemenskap och härlig gospel musik. Men man var rätt trött och tom när man kom hem efter en sådan underbar dag. Man har övat och traglat länge och väl och sen har man gett järnet i två bra konserter sen tar det slut. Så nu får man se fram emot nästa konsert. Så i kväll är det övning ingen.... hoppa satt vi får bita i något nytt igen.

Nä nu ska jag ut och jobba snart på förskolan och sen ska jag till Svenska kyrkan och ha ett gäng underbara ungdomar. Vi ska paddla idag och det ska verkligen bli kul ser fram emot att paddla igen. Vi får se hur mycket jag kan lära dem om paddling.

Ha en underbar dag
Goa kramar

lördag 25 september 2010

Visst är det roligare att städa när man får...

Lägga fram något nytt...

Hej Goa vänner!

Jag tycket att det är rätt tråkigt ibland att städa, men det är roligt att handla hem något nytt och lägga fram, det blir liksom roligare att se fram emot att lägga fram det när det är nystädat. Är det någon fler som är så? Jag har varit i stan och inhandlat dessa fina påskuddar. Men jag vet inte om jag ska ha dem här i kökssoffan som fortfarande är grön och inte vit. (men det kommer kanske någon gång) Jag längtar tills vi får göra om köket men det kommer, först koncentrera oss på badrum och hall...



Eller här i fåtöljen i sovrummet...


Sen blev det lite smyckes tillverkning idag igen, dessa häftiga örhängena väldigt långa.


Sen har det blivit både bullbak, hallonmuffins, kladdkaka och tårtbak idag. Vi hade besök av släkt och vänner på middag och fika. Vi firade ju min lille prins som fyller 5 år. Oj vad tiden går fort, det känns som om det vore igår jag kom hem från BB. Gick på IKEA fredag kväll och stängde stället, och halv 6 på lördag morgon var han framme. Det mest fantastiska i mitt liv.

Nä nu ska jag gå till sängs, vi ska sjunga hela dagen i morgon. Vi har två konserter med Cindy Peters en kl 15 och en kl 18 så det är fullt upp.

Men ha en trevlig söndag och goa kramar

onsdag 22 september 2010

Nu har jag börjat sälja dessa underbara häng ur.


Kolla in den på INAS SMYCKEN

Idag har jag fått äran att vara MULLE idag i en förskoleklass och det har varit enormt kul. Det är så härligt med barn i den åldern. Skräptanten var också där idag och jag hann inte i fatt henne och vad hon hade skräpat ner.... Senare på dagen så åkte jag och en go väninna och min lille son till stan där vi köpte några fiskar och växter till sonens akvarium. Va rogivande det är att kolla in dessa härligt färg glada fiskar. Nu ska jag fixa lite beställningar och hitta på något nytt i smyckes väg.

Ha en underbar kväll och goa kramar

måndag 20 september 2010

Tiden går...

Kommer att sälja liknade klockor på min smyckesblogg senare...

Hej goa vänner!

Helgen har runnit iväg och jag har hunnit en hel del. I lördags var vi in till Sundsvall och handlade lite på Birsta. Vi skulle på 8 års kalas och skulle hinna med att hitta en bra present till en tjej. Sprang runt lite och hittade lite på Panduro. scrabooking... eller vad det nu heter. Två enkla album att göra. Så nu får man hoppas att det föll i god jord. Sen var det kalas med släkt och vänner hela kvällen.

På Söndagen så gick vi upp på ett berg där vi bor till en stuga som Friluftsfrämjandet har hand om. Jag gick med för ett tag sedan och är nu Mulle fröken och det är såååå kul. Sonen klarade av att gå hela vägen och det var så skönt att komma ut en liten sväng, men tyvärr inga lingon. Jag skulle göra en lingonkrans men det fick bli en tom ståltråd. Så jag ska göra en stor äppelkrans till dörren i veckan. Sen åkte jag till en grannby som hade ett litet akvarium som jag köpte till sonen (och mig själv). Han fyller 5 år på fredag och han har önskat sig ett så vi får se vem det blir som jobbar mest med det.

Hoppas att ni får en underbar vecka goa kramar

lördag 18 september 2010

Inspiration

Hej Goa vänner!

Här kommer lite inspiration från en favorit butik i Örnsköldsvik jag skulle inte ha några problem att fylla mitt hem med saker från denna underbara butik

Paisley Home

Klockan som hänger där skulle jag vilja ha i köket, men den är lite för stort men super snygg.


Så vackert med rost. Skulle passa bra hemma hos mig ett K kanske.

Dom här föll jag också för till lillstugan för 75kr st läckra.

Ja, inte för att jag har så fin trädgård men den skulle nog göra sitt och lysa upp den tråkiga trädgård som jag har.

Ha en trevlig söndag, goa kramar Ina

torsdag 16 september 2010

Fjällbilderna har kommit på plats.



Åsnan som ville följa med på fjällvandringen, men som inte fick hur mycket den än försökte smöra för oss. Snälla klia lite bakom örat...

Hej goa vänner!

Nu har jag fått in lite bilder efter lite ny lärdom... så här kommer lite bilder och ord från fjällen...


Vi åkte hit till Särvfjället med några goa vänner från byn. Det var en underbar helg med vila, frisk luft och härlig gemenskap.

Här är mina älsklingar som gillar att ta det lugnt...


Goa kopisar som hittade en gyttjegrop...


Vatten måste man ju dricka ibland. Härligt gott fjällvatten.



Go vän som är i fjällen för första gången och verkar gilla detta trots höstblåsten. Tyvärr var det inte så mycket färger ute än men vi fick se en del.




Så klart var det MAT och FIKA som var det viktigaste under dagen...




Mina vandrings kängor som har varit med om mååååånga vandringar... Borde smörja in dem ganska snart.


Fika igen....


Min älskling och det är viktigt att kosan ska hänga utanpå så att han kan smaka fjällvattnet varje gång vi kommer till en bäck. (GOTT)


Sen var det mycket mys och lek på fjället...


Men klart blev det lite vandring också, de var så duktiga på att gå.


Lite BLÅBÄR kanske?


MAT igen... och Tamojen var det roligaste. Det är nog det roligaste som finns att laga mat ute och det smakar såååå goooottt när man är ute.


Jag läser ut fjällboken för barn och så klart PLUPP



Fler sten hjärtan så klart, kan inte få nog.




Så måste man ju mata hästen också...


...Fika själv...



Älskar dessa ledkryss, har nog lite för många bilder av dessa, men vyerna är ju olika.

Vi hade en underbar helg och skulle nog kunna åka upp än en gång och bara njuta av naturen, luften och de underbara vidderna.

Ha en underbar helg och goa kramar.