torsdag 8 april 2010

Sitter i soffan och softar efter en hel del rensning...


Hej Vänner!

Här sitter jag nu efter ett par timmars rensning i förrådet... som aldrig tar slut... Vad läss man blir. När jag ser bilden så påminns jag att jag inte har sytt gardinerna än och det har gått snart 5år sedan vi blev klar med rummet. Men jag skulle vilja sätta upp gamla lakan med någon fin bård på. Eller ska jag sätta upp ett tunt linnetyg som jag ska trycka en sådan där Cesar krans men jag hittar ingen schablon... eller så blir det liljor... Så klart blir det vita gardiner med vitt tryck. Kort kappa för att få in så mycket ljus det bara går. När sonen är klar med bordet så kommer jag att måla det vitt och måla ett schack bräde i grått och vitt på det. Där jag lägger stenar som ett smycke. Vi får se hur det blir. Jag får fortsätta i förrådet i morgon eller lördag kväll.

Mina loppis fynd får jag visa senare.

Ha en underbar kväll
Goa kramar

onsdag 7 april 2010

Tävling...

Vill du vara med i utlottningen av detta fina armband "LOVE" Klicka HÄR så kommer du dit.

Goa kramar

måndag 5 april 2010

Ja nu är det vardag igen....


... äggen är slut och det är som vanligt igen. Men jag har förmånen att vara ledig några dagar till tillsammans med min lille son. Så vi ska baka och fixa lite denna vecka som kommer. Förra veckan började ju med att sonen fick magsjuka och vi fick tvätta en hel del och nattvak... Men sen gick det rätt många dygn så vi tänkte att det var lugnt vi slipper...... men nej, inte då... Mannen fick magsjuka i lördagskväll... och jag har klarat mig än så länge och äter peppar.... så vi får se om jag klarar mig.

Men annars har vi haft en underbar påsk hemma med god mat och gott sällskap. Vi har passat på att fixa lite hemma och jag tog lite kort på vårat sovrum nu när svärfars kamera var här så lånade jag den och fotade lite... i smyg...

Där blommorna står ska vi ha en gjutjärnskamin någon gång i framtiden. Sängborden ska målas vita. Det ska stå en vit lampa med lampkjol på varje bord. Sen ska de andra lamporna över sänge bort. Vi tog bort vår himmelssäng och fick ett par sängar av en go moster jag har. Vi ska tillverka en fin sänggavel lite senare som så kalt blir vit. Golvet är original golv från 1923 som vi har slipat och oljat in. Sen har vi satt dit pärlspont och en garderobsdörr.

Här är två bokstöd som jag blev väldigt förtjust i lite dammiga just nu men underbara enkla rena.



Den här blomman satte jag där mest för att dölja klockradion som är en projektor med siffror i taket på natten, ett måste men blomman döljer den bra på dagen.

Sen så har jag så kalt min tränings cykel på plats... Jag har lagt ner handtagen så att jag kan ha en bricka där jag lägger inredningstidningen så att jag kan läsa samtidigt... eller rättare sagt kolla de underbara bilderna och drömma mig bort ett tag...

Sen har vi läs hörnan om jag inte hinner använda så mycket, mer för kläderna på kvällen tyvärr. Sen burken bredvid använder vi som tvättkorg som smälter in i inredningen.

Nu ska jag använda detta rum och gå till sängs så god natt och sov gott. Ha en underbar vecka goa kramar