onsdag 31 mars 2010

Glad påsk...


Glad påsk alla goa vänner!

Nu är det dags för påsk och äggen är framme allt är klart så nu är det bara att sätta sig och fira påsk... Eller... Jag har inte hunnit plocka fram något än. Sonen har hållit oss vakna i natt och fyllt vår tvättmaskin några gånger med tvätt... Han har haft magsjuka ett dygn nu och planeringen håller inte alltid som man har tänkt... hm... I morgon så är det skärtorsdag och stor städdag. Har börjat lite idag mellan anfallen. Men min största tid har varit att sitta med sonen framför tv:en med bolibompa och hinken.

Men jag vet inte riktigt var våren tog vägen här uppe, vi har fortfarande en massa snö fast bara vägar men det är lite små kallt. Nu längtar man till värme och sol. Vi eldar fortfarande i braskaminen för att få en behaglig värme inne.

Men det går framåt med lillstugan, den har fått el och är nu vit invändigt. Ska målas ett varv till invändigt sen är det golvet som vi inhandlade förra veckan på rea. Sen är det golv-och fönster lister kvar... sen ni... då blir det att inreda den som jag längtar väldig mycket att få göra.

Jag har gjort något otroligt gott... Jag har lagt in stekt strömming till påsk och det är en höjdare, jag är inte så förtjust i fisk men den är så super god. Sen blir det väl några andra sillar har i påsk. Vi kommer att vara kvar här hemma och bara njuta av tillvaron och fixa lite. Troligt vis får jag påsklov också så rensa förrådet klart så att allt får plats i lillstugan där även gäster ska kunna sova över... hur det nu ska gå ihop, så packa och släng....

Ni får ha en riktigt glad påsk med go mat och go gemenskap
med släkt och vänner.


onsdag 10 mars 2010

Nytt armband.. och länge sedan jag skrev....


Gå in på min SMYCKES SIDA

Nu har verkligen tiden runnit iväg och bloggandet har fått ligga nere. Man hinner liksom inte alltid med. Skapandet har också fått en törn... Men det blev ett armband i kväll som jag har fått en beställning på, jag gillar det väldigt mycket kanske för att det är vitt.... Jag har utskurna bokstäver i "Carpe Diem" som ska putsas och målas... men det ligger nere än så länge.

Men i morgon ska jag och sonen till Återbruket i stan och lämna en massa skräp och jag ska rensa upp lite och skänka till loppis. Nu ska det bli plats att måla lite möbler så jag kan få lite ordning här hemma... men som sagt var ... det tar tid.

Vi har varit friska här hemma men jag har varit så fantastiskt TRÖTT man har befunnit sig i en bubbla av trötthet. Det kanske är våren... Den har faktiskt kommit hit till Norrland också tro det eller ej, men vi har haft 6° varm i två dar, och snön har blivit så fuuul grå och trist, nu när barnen väl får ledigt så med snö så blir det så här...

Undrar om jag har klagat färdig nu....??? Ja, det har jag... Jag trivs ändå med tillvaron nu när jag ska vara ledig i två dag och bara vara med min son och familjen. Vi får återkomma med lite bilder på vad vi har gjort senare.

Vi har i alla fall åkt lite slalom och min lille son är så duktig, han åkte lite själv i backen vi släppte honom i slutet av backen och det gick bra. Han kom på att man kan sätta sig om det går för fort. Så jag har nog köpt ett sele i onödan... sen har jag har varit ute och lekt i den blöta snön.. NU KAN MAN JU GÖRA SNÖGUBBAR... som man inte har kunnat gjort på hela vintern... Vilken lycka!

Ha en underbar dag
Goa kramar